15.12.2010

Histrioni večeras u Gorici

Koje sve situacije mogu nastati kada u kafiću u kojemu se svira ozbiljna glazba zavlada turbo folk večeras možete vidjeti u dvorani Gorica gdje s predstavom Zagrebački orkestar večeras u 20 sati gostuje Glumačka družina Histrion.

Histrioni su s redateljem Draženom Ferenčinom adaptirali Ženski orkestar Jean Anouilha i stvorili komičnu predstavu prilagođenu vremenu u kojemu živimo.

Ferenčina svoj orkestar postavlja u kavanu u kojoj se nekada puštala klasična glazba, a koja je s vlasnikom, promijenila i image. Nova šefica orkestra postaje žena koja je radila u sumnjivim turbo-folk klubovima, klijentela kafića postaje sve sumnjivija, a članice orkestra polako gube i posljednje trunke umjetničkog integriteta.Glume Josip Bobi Marotti, Branka Cvitković, Tara Rosandić, Draško Zidar... Predstava je u 20 sati u dvorani Gorica POUVG-a.


Komentari
15.12.2010 - ........
prikladno:-)
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati