06.10.2010

Grupa za roditelje djece do 3 godine starosti

Centar za djecu, mlade i obitelj osnovao je i grupu pod imenom "Klub 3" namijenjenu roditeljima djece u dobi od 1 do 3 godine starosti. Program se odvija jednom tjedno u poslijepodnevnim satima kroz 15 susreta, a vodi ga Andreja Pravdić, dipl. def. – socijalna pedagoginja. Upisati se možete do 21. listopada 2010.


„Klub 3“ je namijenjen roditeljima djece u dobi od 1 do 3 godine koji imaju potrebu slobodno vrijeme provoditi sa svojim djetetom u strukturiranom i sigurnom okruženju, a ujedno žele podijeliti svoje roditeljsko iskustvo s drugim roditeljima dok se njihov mališan igra s drugom djecom - kažu u Centru za djecu mlade i obitelj.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.