01.02.2010

Gradonačelnik u obilasku mjesnih odbora


Gradonačelnik Dražen Barišić iskoristio je početak tjedna kako bi posjetio Mjesne odbore Kuče, Bapče, Mičevec i Veliku Mlaku i uvjerio se u tijek radova koje Grad financira.

U Kučama se adaptira prostor dobrovoljnog društvenog doma, uređuje se krovište, a potrebno je i proširiti centralno grijanje. Društveni dom u mjestu Bapče je bio u izrazito lošem stanju, sa 14 tisuća kuna zamjenjena je stolarija i sređen strop, a domu predstoji temeljito uređenje interijera.

U Mičevcu se radovi u sportskom domu privode kraju. Na gornjem katu uređuju se svlačionice, prostorije tajništva i soba za sastanke. Mičevec je iz rente od odlagalište otpada izdvojio 600 tisuća kuna za uređenje športskog doma i okolnih sadržaja. U Velikoj Mlaci uređuje se čardak u središtu naselja, a prostor će služiti Vijeću mjesnog odbora. Uz uređenje čardaka i vatrogasni dom će dobiti potpunu fasadu i proširenje centralnog grijanja.

drustvenidomovi.jpg

Za uređenje društvenih domova u Bapču, Črnkovcu, Kučama, Mraclinu i Velikoj Mlaki iz gradskog proračuna izdvojit će se nešto više od 150 tisuća kuna. Mještanima ovih naselja tako će se pružiti mjesto za okupljanje i svoje aktivnosti, društvene i kulturne, a njima će se služiti i vijeća mjesnih odbora. Gradonačelnik je poručio da će društveni domovi biti uređeni i spremni za korištenje u prvom dijelu ove godine.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura