05.10.2010

Gradonačelnik s predstavnicima Čičke Poljane

Gradonačelnik Dražen Barišić sa svojim zamjenicima Stjepanom Kosom i Ervinom Kolarcem susreo se danas sa predstavnicima Mjesnog odbora Čička Poljana, kako bi dogovorili provedbu mjera pomoći tom poplavljenom naselju.

Prvi je ovo u nizu sastanaka gradskih čelnika sa predstavnicima poplavljnih naselja sa velikogoričkog područja.

Na današnjem susretu dogovoreno je kako će Grad pružiti hitnu financijsku i materijalnu pomoć za pedesetak obitelji iz Čičke Poljane koje su najteže stradale, a prema popisu koji su napravili sami predstavnici Mjesnog odobora.

Dogovoreno je i da se sva materijalna pomoć od sada dijeli preko Crvenog križa, kako bi se precizno vodila evidencija o podijeljenoj pomoći i spriječile nepravde pri podjeli. Osim hitne pomoći koja je namijenjena najugroženijima, pomoć će dobiti i ostala domaćinstva, temeljem onoga što će na terenu zabilježiti komisija za procjenu šteta.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.