22.11.2010

Gradonačelnik otvorio seminar za poduzetnike

Gradonačelnik Dražen Barišić otvorio je danas seminar “Upravljanje projektima” u organizaciji VG Poduzetničkog centra. Interes za seminarom pokazao je i veliki odaziv poduzetnika, pa je Poduzetnički centar od standardnih 20 sudionika osigurao mjesto za čak 60 polaznika.

Seminar „Upravljanje projektima“ namijenjen je poduzetnicima, direktorima tvrtki, te djelatnicima tvrtki u razvoju koji kroz svoje poslovne aktivnosti stalno ili povremeno sudjeluju u kreiranju i/ili provođenju projekata.

Cilj ovog dvodnevnog seminara je upoznati sudionike s principima upravljanja projektima, te upoznavanje sudionika s nizom korisnih alata primjenjivih u radu na provedbi projektnih zadataka.

VG Poduzetnički centar je lokalna razvojna agencija koju je sredinom 2004. godine osnovao Grad Velika Gorica radi razvoja i poticanja poduzetništva na velikogoričkom području.

Centar je savjetodavna služba u kojoj svi zainteresirani mogu saznati podatke tipa; koje su razlike između pravnih oblika (obrt, tvrtka, zadruga, udruga ili slično), kako osnovati obrt, tvrtku, udrugu, zadrugu ili slično, koji poticaji za poduzetnike postoje, kada su aktualni, pomoć kod prijave na iste, koje kreditne linije za poduzetnike postoje, kada je u poslovanju potreban knjigovođa, kada pravnik i slično, informacije o postojanju poduzetničke zone Rakitovec, te ostali oblici savjetovanja – sva pitanja vezana na temu poduzetništva.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.