°C 18

Za blagdan Velike Gospe privremena regulacija prometa

10.08.2017.

Igor

Povodom obilježavanja blagdana Velike Gospe u Vukovini, 15. kolovoza, vrijedit će privremena regulacija prometa na cestama koje prolaze kroz naselje. Državna cesta D30 bit će zatvorena u vremenu od 10 do 14 sati i ŽC 327900, (Školska ulica) u vremenu od 7 do 19 sati.

Obilazni pravac za vrijeme zatvaranja, za vozila koja prometuju iz smjera Velike Gorice prema Sisku (osim vozila javnog prijevoza) biti će na državnu cestu D31 gdje će se vozila preusmjeravati na autocestu A11 „Zagreb-Sisak“ prema Buševcu odnosno Sisku i na županijsku cestu ŽC 311100 preko Okuja i Mraclina.

Obilazni pravac za vozila koja prometuju iz smjera Siska prema Velikoj Gorici (osim vozila javnog prijevoza) biti će na ŽC 311600 između Ogulinca i Buševca gdje će se vozila preusmjeravati na autocestu A11 „Zagreb-Sisak“ i preko državne ceste D30 gdje će se vozila preusmjeravati na ŽC 311100 preko Mraclina i Okuja prema Velikoj Gorici.

Napominjemo, zbog novonastale situacije zatvaranja drvenog mosta Kuče – Rakitovec za pješake i sve kategorije vozila, promet iz smjera Kuča preusmjerit će se preko Čičke Poljane.

Javni prijevoz vozit će normalno po redovnoj trasi i voznom redu. Ovo privremeno odvijanje prometa bit će regulirano prometnom policijom, redarima i privremenom prometnom signalizacijom.