°C 15

U obnovu vrtića uloženo 1,2 milijuna kuna

21.02.2019.

Petar Brnada

U sklopu javnog poziva Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta u predškolskim ustanovama za 2018. godinu, Grad Velika Gorica uspješno je završio projekte ulaganja na objektima četiri dječja vrtića.

Konkretno, uz financijski doprinos spomenutog ministarstva opremljeno je dječje igralište za Dječji vrtić Ciciban u Ulici Vladimira Vidrića, sanirana je zgrada Dječjeg vrtića Lojtrica u Velikoj Mlaki, a uz to su zamijenjene i vanjske ograde na dva objekta Dječjeg vrtića Žirek u Koprivničkoj ulici i Ulici kralja Stjepana Tomaševića.

-U okviru ovog poziva izrađena je i projektna dokumentacija, odnosno glavni projekt energetske obnove za Dječji vrtić Žirek u Koprivničkoj ulici u cilju novih ulaganja u energetsku obnovu ustanova odgoja i obrazovanja koju Grad Velika Gorica kontinuirano provodi- priopćili su iz Grada.

Ukupna sredstva koja su uložena u projekte obnove vrtića iznose 1.200.000,00 kuna uz doprinos Ministarstva u iznosu od 270.000,00 kuna.

Galerija slika

U obnovu vrtića uloženo 1,2 milijuna kuna U obnovu vrtića uloženo 1,2 milijuna kuna U obnovu vrtića uloženo 1,2 milijuna kuna U obnovu vrtića uloženo 1,2 milijuna kuna