°C 15

Turopoljski škrlet- vino s najviše zlatnih diploma u Hrvatskoj na Danima otvorenih butelja

08.07.2019.

Petar Brnada

Na Trgu Katarine Zrinske u Zagrebu, na Gornjem gradu, u prostoru „Ljetnog kina Gradec - Kesten terase“ pročelnik za poljoprivredu Zagrebačke županije mr. Josip Kraljičković proteklog je četvrtka svečano otvorio manifestaciju 'Dani otvorenih butelja' na kojoj se ponosno prezentirao i višestruko nagrađivani Turopoljski škrlet Vlade Mikulčića.

Bila je to prilika mnogobrojnim ljubiteljima dobre kapljice da kušaju najbolje ocijenjena vina zlatnih vinara Zagrebačke županije s ovogodišnje, ¨51. Izložbe vina kontinentalne Hrvatske¨ održane u Sv. Ivanu Zelini.

Ispred organizatora, tvrtke 'Vina mosaica', enolog Saša Zec najavio je da će kušanje najboljih vina Zagrebačke županije u istom prostoru  biti organizirano još nekoliko puta tijekom ljetnih mjeseci.

Spomenuti projekt ostvaren je uz potporu Zagrebačke županije, a na 'Danima otvorenih butelja' u jednom od najljepših gornjogradskih prostora uz ugodnu glazbu i zlatne vinare mogao se kušati i škrlet sa najviše osvojenih zlatnih diploma u Lijepoj našoj- 'Turopoljski škrlet.

Galerija slika

Turopoljski škrlet- vino s najviše zlatnih diploma u Hrvatskoj na Danima otvorenih butelja Turopoljski škrlet- vino s najviše zlatnih diploma u Hrvatskoj na Danima otvorenih butelja Turopoljski škrlet- vino s najviše zlatnih diploma u Hrvatskoj na Danima otvorenih butelja Turopoljski škrlet- vino s najviše zlatnih diploma u Hrvatskoj na Danima otvorenih butelja Turopoljski škrlet- vino s najviše zlatnih diploma u Hrvatskoj na Danima otvorenih butelja Turopoljski škrlet- vino s najviše zlatnih diploma u Hrvatskoj na Danima otvorenih butelja Turopoljski škrlet- vino s najviše zlatnih diploma u Hrvatskoj na Danima otvorenih butelja