°C 16

Škola brzog čitanja i mudrog učenja poziva na besplatne radionice

02.05.2019.

Petar Brnada

Škola brzog čitanja i mudrog učenja organizira besplatne radionice za osnovnoškolce na kojima se roditelji zajedno sa svojom djecom mogu upoznati s programom škole koji školarce može naučiti kako usvajanjem posebnih tehnika postići bolje rezultate u školi.

Radionica je namijenjena svim osnovnoškolcima od 3. razreda naviše, a posebno pametnim đacima koji su pomalo lijeni ili pak marljivi, ali i pomalo zbunjivim i dekoncentriranim đacima kao i onima koji izrazito vole jedan ili dva predmeta, a ostale predmete ne vole, kazali su iz Škole te istaknuli da je radionica posebno namijenjena i đacima koji puno vremena ulažu u sportske aktivnosti.

Pritom su dodali da će se radionice održati u Velikoj Gorici tokom svibnja i to u nekoliko termina, a točno mjesto i vrijeme ovisit će o popunjenosti grupa, obzirom se radionica izvodi u malim grupama, te će potrajati oko 1 sat.

-U sklopu radionice provesti će se i testiranje učenika koje je preduvjet za upis u Školu brzog čitanja i mudrog učenja. Po uspješnom testiranju imati ćete priliku upisati Vašeg đaka u jesenske grupe koje počinju s radom u rujnu 2019. godine na lokaciji Centra za poduku HELENA - Škole brzog čitanja i mudrog učenja Velika Gorica, A.K. Miošića 23a- poručili su iz Škole.

Prijaviti se možete OVDJE, ili na tel. 099/2202-928  i e-mail: brzocitanjeiucenjeHR@gmail.com.