°C 5

Princ Fašnik planuo je u minuti

13.02.2018.

Ivana Crnković

Za sve loše u prošloj godini, svaku gripu, premalo pekmeza u krafni i manjak crtića na televiziji okrivljen je danas Princ Fašnik koji je neslavno završio svoju vladavinu.

Velikogorički mališani iz vrtića Žirek i djeca iz Centra za odgoj i obrazovanje okupili su se kod Centra za posjetitelje gdje je održano suđenje Princu Fašniku. Za svoje nesupjehe i sve loše, morao je platiti glavom.

-Kriv je i jer nije uspio završiti autocestu do Siska, ali valjda će se i to dogoditi u skoroj budućnosti. Drago nam je da su ova dječica došla, a kaj vi mislite d anapravimo s Fšanikom? Da ga vužgnemo? Tu su naši vatrogasci koji će paziti na sve.Fašnik je kriv za temeprature i gripe, za sve ono kaj nismo imali za platiti struju, za sve ono kaj bude ubuduće kriv-rekao je Bobi i pozvao gradoačelnika da ponovno uzme Ključeve Grada u svoje ruke i uspostavi red u Turopolju.

-Osjećaj je predivan, sada sam slobodan, ne moram se baviti politikom-povikao je Princ Fašnik predavši Ključeve grada čime je završila njegova vladavina.

-Lijepo smo se družili, igrali s djecom, jeli krafne, išli po pijačama-opisao je svoju vladavinu Princ Fašnik.

Nakon što su vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe zapalili Fašnik koji se nije pokajao, planuo je u minuti. Njegova vladavina završila je kako je i započela, uz podjelu krafni.

-Hvala svim Goričanima koji su sudjelovali u Turopoljskom fašniku, izuzetno je bio dobar i kvalitetan bez obzira što nas u subotu vrijeme nije poslužilo, ali je bio dobar, od priprema do velike fašničke povorke i Malog fašnika kao i koncerta Miroslava Škore. Sljedeće godine spremamo neke nove ideje, disperziju događanja na druge lokacije-dodao je gradonačelnik Dražen Barišić osvrnuvši se na fašničko doba koje je sada već iza nas.

 

Galerija slika

Princ Fašnik planuo je u minuti Princ Fašnik planuo je u minuti Princ Fašnik planuo je u minuti Princ Fašnik planuo je u minuti Princ Fašnik planuo je u minuti Princ Fašnik planuo je u minuti Princ Fašnik planuo je u minuti Princ Fašnik planuo je u minuti Princ Fašnik planuo je u minuti Princ Fašnik planuo je u minuti Princ Fašnik planuo je u minuti Princ Fašnik planuo je u minuti Princ Fašnik planuo je u minuti Princ Fašnik planuo je u minuti Princ Fašnik planuo je u minuti Princ Fašnik planuo je u minuti Princ Fašnik planuo je u minuti Princ Fašnik planuo je u minuti Princ Fašnik planuo je u minuti Princ Fašnik planuo je u minuti Princ Fašnik planuo je u minuti Princ Fašnik planuo je u minuti Princ Fašnik planuo je u minuti