°C 8

Pri kraju radovi u Lukavečkoj i Kurilovečkoj

13.04.2018.

Redakcija

U tijeku su radovi na obnovama i izgradnji prometnica na području grada i okolnih naselja. Radove izvode djelatnici VG Komunalca, a kako doznajemo neki su pri kraju.

U Donjoj Lomnici su pri samom kraju radovi na obnovi Lukavečke ulice čiji se završetak očekuje idući tjedan. Obnovljen je 861 metar ceste, uređene su bankine s lijeve strane ulice te će se u narednih nekoliko dana urediti i bankine s desne strane čime će obnova Lukavečke završiti.

Idući tjedan predviđa se i završetak radova u Kurilovečkoj ulici u Velikoj Gorici. Završeno je 3200 kvadrata ulice, a sutra će se postaviti završni sloj, doznaje se iz VG Komunalca.-Za kraj ostaje uređenje zelenih površina i hortikulture te postavljanje vertikalne i horizontalne signalizacije. Očekivani završetak radova idući tjedan-kazali su u VG Komunalcu.

Započeli su pripremni radovi na pristupnoj cesti za bazen u centru grada. Radi se na oborinskoj odvodnji, a idući tjedan će krenuti i izgradnja fekalne kanalizacije, postavit će se 180 metara novog asfalta širine 6 metara.

Osim spomenutih radova, u tijeku su i pripremni radovi za proširenje i presvlačenje oko 500-tinjak metara Miklaušićeve ulice te oko 300 metara Smenderovićeve ulice.

Galerija slika

Pri kraju radovi u Lukavečkoj i Kurilovečkoj Pri kraju radovi u Lukavečkoj i Kurilovečkoj Pri kraju radovi u Lukavečkoj i Kurilovečkoj Pri kraju radovi u Lukavečkoj i Kurilovečkoj Pri kraju radovi u Lukavečkoj i Kurilovečkoj Pri kraju radovi u Lukavečkoj i Kurilovečkoj