°C 10

Potpore za lovstvo, poljoprivredu i zaštitu životinja

08.03.2017.

ivana

Gradonačelnik Grada Velike Gorice objavio je Javni poziv za dodjelu financijskih potpora udrugama za provedbu programa i projekta iz područja poljoprivrede, lovstva i zaštite životinja u 2017. godini

Predmet javnog poziva je dodjela jednokratne financijske potpore udrugama u 2017. godini za donacije i sponzorstva, uzgoj, unos i zaštitu divljači i lovišta, uzgoj i promocija malih životinja- golubova, peradi i kunića, promicanje razvitka i svekolikog unapređivanja poljoprivredne proizvodnje, obilježavanje značajnih datuma i važnih obljetnica, organiziranje susreta, natjecanja, priredbi, drugih manifestacija i dr.

Iz Grada napominju kako popis projektnih aktivnosti nije konačan već samo ilustrativan, te će se odgovarajuće aktivnosti koje doprinose ostvarenju općih i specifičnih ciljeva Javnog poziva, a nisu navedene, također uzeti u obzir za financiranje.

Javni poziv je otvoren do utroška sredstava, a najduže do 30. rujna 2017. godine.

Na javni poziv mogu se prijaviti udruge i druge organizacije civilnog društva koje obavljaju djelatnosti iz područja poljoprivrede, lovstva i zaštite životinja, a koji ispunjavaju određene uvjete.

Za financiranje programa/projekta u okviru ovoj Javnog poziva raspoloživ je iznos od 50.000,00 kuna. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 2.000,00 kuna, a najveći iznos po pojedinom projektu je 10.000,00 kuna.

Sve detalje javnog poziva i potrebnu dokumentaciju za prijavu možete pogledati OVDJE.