°C 3

Policijsko izvješće: Pokušaj provale i tri zapljene droge

16.06.2018.

Maja Ivčić

U razdoblju od 9. do 15. lipnja velikogorička policija zabilježila je 27 događaja, od kojih je 7 kaznenih djela. Dogodilo se jedno nasilje u obitelji i sedam prometnih nezgoda, zabilježene su krađe i pokušaji provale, zapljene droge...

Nepoznati počinitelj pokušao je provaliti u obiteljsku kuću u Karlovačkoj ulici što se dogodilo 13. lipnja od 12 do 13 sati.

-Na mjesto događaja su izašli policijski službenici koji su obavili očevid te je utvrđeno da je kazneno djelo počinjeno tako da je nepoznati počinitelj prišao balkonskim vratima sa stražnje strane obiteljske kuće, obio ih i otvorio zavlačenjem prikladnog alata. Iz zasad ne utvrđenih razloga odustao je od daljnje namjere, udaljio se u nepoznato, pritom ništa ne otuđivši – kazali su u policiji.

Zabilježene su i tri zapljene droge u manjim količinama. Kod dvojice je droga zaplijenjena u Cvjetnom naselju 9. lipnja, a jedna zapljena odvila se i na Trgu Stjepana Radića 12. lipnja.

-Radi se o prekršajima o kojima je podnesen Optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Velikoj Gorica. Radi se o manjim količinama, a prijestupnici su s područja grada Velike Gorice-rekli su u policiji.