°C 1

Mladim vatrogascima četiri pehara na Županijskom natjecanju

10.09.2018.

Ivana Ćurić

Vatrogasna zajednica Grada Velike Gorice itekako ima razloga biti ponosna na svoje mlade uzdanice. Na jučerašnjem natjecanju mladih vatrogasaca Zagrebačke županije velikogoričke desetine osvojile su četiri od šest pehara.

Ovogodišnje županijsko vatrogasno natjecanje održano je jučer u Donjoj Pušći na igralištu Osnovne škole, a domaćini su bili članovi DVD-a Marija Magdalena. Mladi vatrogasci, od 6 do 12 godina, natjecali su se u štafeti i vježbi s brentačama. U kategoriji muške djece natjecalo se 44 ekipa, a najbolji su bili dečki iz DVD-a Kuče koji su vježbu s brentačama odradili bez greške za 12 sekundi i 50 stotinki, dok su štafetu otrčali za 88 sekundi i 60 stotinki. Na drugom mjestu natjecanje su završili domaćini, a treće mjesto u istoj kategoriji slavili su mladi vatrogasci DVD-a Kurilovec.U kategoriji ženske djece bilo su 22 ekipe, a zlatni pehar osvojila je ekipa DVD-a Ribnica koja je mete srušila za 12 sekundi i 40 stotinki, a štafetu otrčala za 87 sekundi i 90 stotinki. Drugo mjesto pripalo je Sop Hruščici, a djevojčice DVD-a Novo Čiče osvojile su broncu.Iz Vatrogasne zajednice Grada Velike Gorice nastupile su cure iz DVD Mraclin (6. mjesto) i dečki DVD-a Novo Čiče (8. mjesto).

 

 

(foto: V. Vinetić)

Galerija slika

Mladim vatrogascima četiri pehara na Županijskom natjecanju Mladim vatrogascima četiri pehara na Županijskom natjecanju Mladim vatrogascima četiri pehara na Županijskom natjecanju Mladim vatrogascima četiri pehara na Županijskom natjecanju Mladim vatrogascima četiri pehara na Županijskom natjecanju Mladim vatrogascima četiri pehara na Županijskom natjecanju Mladim vatrogascima četiri pehara na Županijskom natjecanju Mladim vatrogascima četiri pehara na Županijskom natjecanju Mladim vatrogascima četiri pehara na Županijskom natjecanju