°C 10

Zvonko Kunić na čelu županijske organizacije "MB 365"

22.03.2017.

ivana

Za predsjednika Županijske organizacije stranke Milan Bandić 365 sinoć je izabran predsjednik goričke organizacije Zvonko Kunić.

Na jučerašnjoj skupštini uz predsjednika Kunića izabrani su i potpredsjednici županijskog ogranka te će tu dužnost vršiti Josip Držaić i Pave Vukelić, a za tajnicu je izabrana Tajana Amšel Zelenika, također iz goričkog ogranka stranke.

- Formalno smo se organizirali na razini županije jer smo skupili više od 11 organizacija i planiramo osnivanje još nekih organizacija ovih dana, vjerujemo da ćemo tako opravdati one rezultate koje smo zabilježili na parlamentarnim izborima na području Zagrebačke županije - rekao je Zvonko Kunić koji će na goričke i županijske izbore povesti Stranku rada i solidarnosti - MB 365.

Na području Zagrebačke županije ova stranka broji oko 1200 članova, kaže Kunić, a na goričkom području njih dvjestotinjak. Istaknuo je kako je prerano za govoriti o mogućim koalicijama, ali na izbore za Zagrebačku županiju ići će sami, a vjerojatno i na gradske. Zahvalio se i predsjedniku stranke Milanu Bandiću na dobroj suradnji s Velikom Goricom.

- Grad Zagreb je dobro pročitao potrebe stanovnika Velike Gorice, pritom mislim na karte po 4 kn, i tehnički i prometni dobar potez povezivanja Gorice s Kvatrićem autobusnom linijom, to je dobra opcija za naše stanovnike koji idu u taj dio Zagreba - poručio je novi predsjednik županijske organizacije BM365.Bandić poručio: Nemojte jeftino prodavati kožu Stranke rada i solidarnosti

Poruku vodstvu županijske organizacije i svim članovima stranke uputio je s govornice u Pučkom otvorenom učilištu i sam Bandić.

- Tamo gdje vidite da ima kvalitetnih pojedinaca i političkih snaga koji već sada rade na dobrobit svojih općina i gradova, s kojima možete graditi dobre stvari, s njima idite u koaliciju. Tamo gdje ih nema, sami radite svoj posao. Mi smo mlada stranka, ali ja vas uvjeravam da gdje god da napravimo listu da ćemo prijeći prag. Ima stranaka koje su na političkoj sceni više od 27 godina, a neće to napraviti. Nemojte bacati koplje u trnje i nemojte ne vjerovati u svoje potencijale i našu stranku. To je poruka predsjedniku Zvonku Kuniću i svima vama - rekao je zagrebački gradonačelnik poručivši kako znaju što su projekti i prioriteti gradova i županije te da na tome trebaju „jahati, inzistirati i realizirati ih“.

Osvrnuo se i na probnu vožnju novom autobusnom linijom za koju je rekao kako treba pričekati mjesec dana da se stvore svi uvjeti te da će autobus prometovati od Gorice do Kvatrića svakodnevno. Naglasio je i kako je svjestan da će kampanja za lokalne izbore biti kratka i prljava.- Svi vuku i tuku, ovih mjesec dana nemojte vjerovati svemu što pročitate u novinama, nemojte se čuditi ako bude pisalo da imam petero djece u Rimu, Münchenu ne znam što će sve izmisliti. Svih hoće glavni grad Hrvatske i kažu da će biti kratka i prljava kampanja. Ja sam na to spreman i kažu da je jedini cilj srušiti Bandića jer je predugo na čelu grada, oni nemaju program ni projekte, ali cilj je srušiti Bandića, ali građani Zagreba nemaju kolektivnu temperaturu i nisu bedasti i ne nasjedaju na sve - rekao je Bandić zaključivši obraćanje sa savjetom oko eventualnih izbornih koaliranja.

- Idemo delati, idemo pobijediti, Zvonko vidi ako možeš napraviti kvalitetan posao s Barišićem, ako ne možeš, budimo svoji, idite sami onda, pa koliko dobijemo da dobijemo. Nemojte prodavati jeftino svjetonazor i kožu Strane rada i solidarnost - zaključio je šef stranke BM365.

Galerija slika

Kunić na čelu županijske organizacije "MB 365" Kunić na čelu županijske organizacije "MB 365" Kunić na čelu županijske organizacije "MB 365" Kunić na čelu županijske organizacije "MB 365" Kunić na čelu županijske organizacije "MB 365" Kunić na čelu županijske organizacije "MB 365" Kunić na čelu županijske organizacije "MB 365" Kunić na čelu županijske organizacije "MB 365" Kunić na čelu županijske organizacije "MB 365"