°C 18

HSP i HČSP zajedno na izbore, Hrvačić kandidat za gradonačelnika

18.02.2017.

Juraj

Hrvatska čista stranka prava i Hrvatska stranka prava na izbore u Velikoj Gorici izlaze sa zajedničkom listom i kandidatom za gradonačelnika, a to će biti dr. mr. sc. Krunoslav Hrvačić med. vet.

U prostorijama podružnice Hrvatske čiste stranke prava iz Velike Gorice zaključen je dogovor o zajedničkom izlasku na svibanjske lokalne izbore između - HČSP-a i HSP-a! Ispred dviju vodećih pravaških opcija u Velikoj Gorici ruke suradnje su pružili predsjednici podružnica Jozo Radoš i Lucijan Maslać. Sastanku su uz veći broj članova obje stranke nazočili i član Glavnog stana HČSP-a dipl.oec. Mate Bekavac, te mr. sc.Krunoslav Hrvačić, dok su uz Lucijana Maslaća podršku pravaškom sporazumu dali tajnik podružnice HSP-a Ivica Gašpar i član Izvršnog odbora Robert Bodružić.

Osim dogovora o koaliciji, usuglašen je i zajednički pravaški kandidat za gradonačelnika Velike Gorice - Krunoslav Hrvačić, član HČSP-a.

- Ujedinjeni pravaši će na ovim izborima polučiti najbolje rezultate do sada i građani Velike Gorice više nikada neće morati se bojati da će im propasti glas ukoliko glasuju za pravaše. Ta vremena su prošla, a ujedinjeni pravaši će u narednom razdoblju uvjeriti svoje sugrađane kako pravaštvo kao najstarija, izvorno hrvatska ideja, ima velik i nepresušan potencijal koji će ponovno doći do punog izražaja i u našoj sredini - poručuju iz nove koalicije.