°C 11

Gornji Hruševec: Autobus zapeo u snijegu, u pomoć priskočili mladi brežani

13.01.2017.

Nefertum IT

Snijeg koji od posljepodnevnih sati neumorno pada bio je problem za jedan autobus koji vozi na relaciji Pokupsko-Velika Gorica. Autobus je stao u Gornjem Hruševcu i nije mogao s mjesta, no stvar su spasili mladi brežani koji su se brzo primili lopate i pomogli vozaču, ujedno i svome prijatelju.

-Autobus je stao na brdu u Gornjem Hruševcu i nije mogao nigdje s mjesta. Vozač, naš prijatelj, poslao nam je poruku i zamolio da mu donesemo lopatu kako bi si očistio put i nastavio s vožnjom prema Velikoj Gorici. Ralicu je čekao više od sat vremena, a onda se skupilo nas petero i došlo mu pomoći-ispričala nam je Josipa koja se zajedno s prijateljima Lukom i Ivanom i prijateljicama Tatjanom i Ivanom primila lopate kako bi pomogli prijatelju Jurici koji radi za Autoturist.

bususnijegu2.jpg

Riječ je o autobusu koji iz Pokupskog kreće u 20 sati, no zapeo je zbog snijega u Gornjem Hruševcu gdje je ostao skoro do 21:30.

-Očistili smo mu oko 20 metara snijega ispred busa, kopali smo sa strane po grabi da dođemo do pijeska, onda smo mu to nabacali pod kotače i nakon toga je uspio krenuti. Na kraju sretan je bio on koji je izašao nakon toliko pokušavanja i još sretniji smo mi koji smo mu pomogli-poručila je ekipa iz Hruševca koja se nakon male akcije čišćenja šalila da su imali svoju epizodu "Busa u snijegu" te su na društvenoj mreži komentirali "Kad se male ruke slože,sve se može".

-Kad zapne u snijegu.. tu je ekipa..Pokazali su da su najbolji ljudi... mi brežani!!Veliko hvalaa..-zahvalio im je vozač Jurica na facebooku.

Čišćenje snijega pred autobusom ekipi iz Hruševca došla je kao uživanje u zimskim radostima koje će im sigurno ostati anegdota za sjećanje.

bususnijegu1.jpg
(foto: fb, Jurica Godinić)