°C 19

Besplatno menadžersko osposobljavanje za mlade poduzetnike

26.07.2017.

majai

Razvojna agencija Grada Velika Gorica –VE-GO-RA osigurala je sredstva za osposobljavanje 15 velikogoričkih poduzetnika kroz „Program menadžerskog osposobljavanja za mlade poduzetnike“. Riječ je o treningu za unapređenje menadžerskih znanja i vještina koji će mladim poduzetnicima pomoći u uspješnijem predviđanju ishoda vlastitih odluka, kao i svladavanju tržišnih prepreka.

-Program je namijenjen dobno mladim poduzetnicima, do 35. godine, koji su pokrenuli „nešto svoje“ ili preuzeli obiteljski posao, a koji se žele dodatno osposobiti i steći određena znanja i vještine u područjima ključnim za uspješno vođenje poslovanja – ističu iz VE-GO-RA-e.

Polaznici ovog programa naučit će kako kvalitetno upravljati ljudskim i materijalnim resursima, rizicima, poslovnim procesima i financijama u malom poduzeću. Teme predavanja koja će se održavati od 22. rujna do 4. studenog, petkom i subotom u sjedištu VE-GO-RA-e, su: Upravljanje ljudskim resursima, Strateško upravljanje u malim poduzećima, Upravljanje rizicima u malim poduzećima te Upravljanje financijama.

Osim navedenih osnovnih cjelina, program će biti nadopunjen kraćim gostujućim predavanjima sa svrhom širenja vidika i upoznavanja dobre prakse kod ostalih aspekata poslovanja. Svi predavači su iskusni i dokazani stručnjaci u svojim područjima, što potvrđuju njihovi stalni angažmani pri etabliranim obrazovnim ustanovama.

Prijave za sudjelovanje otvorene su do ispunjenja kapaciteta, ali najkasnije do 10. rujna ove godine. Više o samom projektu i prijavama možete pronaći OVDJE.