05.08.2010

Grad štedi na mobitelima

Na temelju vrijedećih ugovora s T-Comom, u Gradu Velikoj Gorici se od ponedjeljka uvodi besplatno telefoniranje mobilnim uređajima za sve proračunske korisnike. Naime, uvodi se sustav prema kojemu će svi proračunski korisnici i Grad Velika Gorica biti na jednoj mreži i međusobno će moći komunicirati za nula kuna.

Taj novi sustav, kako poručuju iz Grada, ne košta ništa, a osnovni razlog zbog kojeg se uvodi jest bolja povezanost. Uostalom, takav sustav besplatnog mobilnog telefoniranja koji će se uvesti uvelike će smanjiti troškove telefoniranja i u proračunu ostaviti onoliko novca koliko je dosad trošeno za plaćanje telefonskih računa. (lk/VLM) 


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati