31.01.2011

Gorički HNS obilježio 20 godina postojanja

Velikogorički HNS sinoć je povodom 20 godina rada svoje podružnice proslavio svoj dan uz 250 svojih članova, gostiju i podupiratelja. Među gostima našli su se i dr. Vesna Pusić, Jozo Radoš, Srećko Ferenčak kao i predstanivi ogranaka drugih stranaka.

- Podružnica je u 20 godina prošla brojne izazove ali je ostvarila i vrlo vrijedna postignuća kojih ne bi bilo bez velikoga samoprijegora brojnih aktivistica i aktivista. HNS je danas zasigurno najaktivnija stranka u gradu i ponosni smo na razdoblje od 2005. do 2009. godine u kojemu smo s našim partnerima iz SDP-a i HSLS-a vodili grad - rekao je predsjednik ogranka Goran Beus Richembergh.

hns20godina.jpg

Okupljanje je bila i prigoda da se dodjele priznanja najzaslužnijim aktivistima podružnice u proteklim godinama, a predstavljena je i foto-monografija o 20 godina rada stranke. Osim druženja i dodjela priznanja našlo se tu i nekoliko poruka o daljnim političkim planovima. HNS i SDP već sada su uvjereni da na predstojićim izborima odnose pobjedu.

- HNS će uskoro, nakon izbora koji nam slijede, biti u prilici pokazati kao nikada prije koliko i kako se može ali i mora bolje od ovoga što imamo - rekla je Vesna Pusić.

Žešću poruku pak odaslao je predsjednik goričke podružnice prozvavši današnju političku liniju od gradske do državne nesposobnom i korumpiranom.

- Danas se vidi da su nas naslijedili oni koji taj posao ne znaju, za njega nemaju ni znanja ni vizije a da o kreativnosti niti ne govorimo. Naš je zadatak da toj nesposobnoj i korumpiranoj politici kako u državi tako i u županiji i gradu uskoro kažemo gotovo je - kazao je Goran Beus Richembergh.

- I mi u SDP-u smo također ponosni na razdoblje u kojemu smo s vama HNS-ovkama i HNS-ovcima dijelili odgovornost za vođenje našega grada. I sigurni smo da će to vrijeme opet doći. Očekuje nas ove godine obveza da pobijedimo na parlamentarnim izborima a potom i na lokalnim - nadovezala se Vesna Fabijančić Križanić, predsjednica velikogoričkog SDP-a.Komentari
05.02.2011 - vito
Samo se bojim da nebude opet ista pjesma kao što je na primjer jedan HDZ-ovac, ma uostalom kaj da ti pričam otvori novine, upali televizor, poslušaj radio, čitaj po netu... Nemreš pobjeć od njih...
05.02.2011 - krok
Samo se bojim da nebude opet ista pjesma kao što je na primjer jedan HNS-ovac Tomislav Dragičević inače kao zet od Savke D. je došao u INU, stanuje u Zagrebu no on se prijavio u Pušći kako bi što manje platio prirez na velike mjesečne zarade i otpremninu od šest milijuna kuna. Drugi pak HNS-ovac član županijskog vijeća, požeški odvjetnik Derviš pozajmljuje u građana velike svote novaca nudeći im velike kamate, no pozajmice koje su milijunske nikad ne vraća pa mu je Hrvatska odvjetnička komora zabranila rad na osam godina. Treći, isto iz HNS-a poznati glavni tajnik Ferenčak osuđen je na godinu dana zatvora jer je protuzakonito prisvojio zemljište instituta Nanbudo i s prijateljem ga prodao za desetke milijuna. O Čačiću da i ne govorim, dok je bio ministar njegove su tvrtke dobivale poslove vrijedne desetke milijuna kuna –(da nije to sukob interesa?) Nedavno smo vidjeli kako je HNS uhljebio u upravu zagrebačkog Holdinga HNS-ovku Alenku košiša Čičin Šain, koja primanja ona ostvaruje u tvrtki koje je u milijunskim gubicima? (oko 35 tisuća kuna plus Saborska mirovina plus,...)
03.02.2011 - Jajodokrajo
Marca-prvo si nepismen(a),a ona nije babetina nego jedna visoko obrazovana zena s velikim ugledom u politici i di je to imala priliku molim te mi reci
03.02.2011 - marca
"HNS će uskoro, nakon izbora koji nam slijede, biti u prilici pokazati kao nikada prije koliko i kako se može ali i mora bolje od ovoga što imamo - rekla je Vesna Pusić." Bar je ova babetina imala prilike i nikda nije ništa napravila... Sad opet kenja kvake!
01.02.2011 - ........
ma nemaš beda....pitaj ako si neuk:-)pozz:-)
01.02.2011 - cool232
oprosti točkice na mojoj neukosti :)
01.02.2011 - .........
to ti je himna radnika...kak neznaš:-)seljo-beljo....i to u 20 st...negdje oko 50-ih...
01.02.2011 - cool232
di si ti Andropov u 19 st zaosto?
31.01.2011 - Andropov
Ustajte prezreni na svijetu Svi sužnji koje mori glad! To razum grmi u svom gnjevu Kraj u ognju bukti sad Proslost svu zbrišimo za svagda Ustaj , roblje , diže se Sav svijet iz temelja se mijenja Svoj bijedi sutra bit će kraj! |: To će biti posljednji i Odlučni teški boj, Internacionala Nek bude ljudski rod! :|
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.