14.06.2010

Goričke večeri

Goričke večeri 2010 koje su započele sinoć i traju do 27. lipnja donose raznolik kulturni, edukativni i zabavni program. Na jučerašnjem otvorenju nastupili su velikogoričke mažuretkinje i puhački orkestar DVD V.Gorica.

Već danas se nastavlja kroz dvije predstave, jednu mladih kazalištaraca Pučkog otvorenog učilišta i drugu glumačke družine Histrion, te donose zanimljivu izložbu u Lukavec gradu. I u narednim danima na lokacijama u naselju Velika Gorica i okolici možete pogledati čitav niz zanimljivih događaja.

Tjedni pregled događanja Goričkih večeri 2010 možete pogledati ovdje, a mi ćemo svakodnevno najavljivati i popratiti najzanimljivija događanja.
Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati