24.03.2010

Goričani vratite oružje


Od danas do petka 26. ožujka svi građani koji posjeduju ilegalno i neprijavljeno oružje bez ikakvih sankcija i evidencije isto mogu predati u akciji Zbogom oružje koju organizira Grad Velika Gorica, Policijska uprava i braniteljske udruge.

Akcija dragovoljnog prikupljanja oružja, streljiva i minsko-eksplozivnih sredstava održava se kroz navedena tri dana u prostorijama braniteljskih udruga u Velikoj Gorici, Trg Kralja Tomislava 2 (zgrada stare općine kod Muzeja, 1. kat, soba 13).

Svoje oružje možete predati u vremenu od 12 do 20 sati, a preuzet će ga dežurni članovi braniteljskih udruga bez evidencije i nazočnosti službene osobe. Policija će svakodnevno odvoziti prikupljeno oružje.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura