18.08.2009

Gorica za Robija


Početkom rujna, točnije 3. rujna, na stadionu Radnik ponovno nas očekuje veliki humanitarni koncert "Gorica za Robija". Ovim sada već tradicionalnim koncertom skupljaju se sredstva za liječenje Roberta Zgurića, šestogodišnjeg dječaka koji boluje od Downowog sindroma.

Na velikom koncertu koji će započeti u 20h nastupiti će hrvatske zvijezde Antonija Šola, Nina Badrić, Hari Mata Hari, Miroslav Škoro, Jacques Houdek, Feminnem i drugi, a imati će i potporu goričkog Zakona Šutnje, grupe Viking i drugih. Najavljeni su i gosti iznenađenja. Ulaznica stoji 35 kuna.

Sav prikupljeni novac iskoristiti će se za potrebnu terapiju koju Robert prima u Švicarskoj. Robert terapiju matičnih stanica prima tri puta godišnje, a za sam lijek bez ostalih troškova treba izdvojiti 50 000 kuna godišnje. Ova terapija pokazala se učinkovitom te znatno poboljšava zdravlje, a time i kvalitetu življenja, malome Robiju.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.