07.01.2010

Gorica u bijelom


Evo, vani nam je finih 0 stupnjeva celzijusevih a snijeg nam je već jučer prekrio grad. Za one koji nisu ljubitelji najpoznatije zimske padaline; neće ga biti još dugo, već se za subotu očekuje kiša koja će isprati i ovo malo što bi moglo napadati kroz sljedećih 48 sati...


zimskasluzba.jpg

Zimska služba :)


Ipak, voljeli snijeg ili ne, Gorica u bijelom ima onaj neki zimski šarm kojem malo tko uspijeva odoljeti pa je grad pun saonicama, snjegovićima pa i pokojim konjem. Par kadrova grada pod snježnim pokrivačem možete naći i u fotogaleriji.


Naša preporuka - obucite tople čizme, uhvatite nekog pod ruku i u šetnju gradom...


mp


Komentari
08.01.2010 - coool232
e jel istina da možeš dobit kaznu od komunalnog redara ak ne počistiš snjig ispred kuće , na prolazu il tak neš?
08.01.2010 - Hrvoje
ispravak netočnog navoda.....38 i sitno....s 39 i sitno ne bi znao di mi je glava a di dupe :)
08.01.2010 - Hrvoje
momo, gledao bih ja to tako, ali kada imaš temperaturu 39 i sitno, MORAŠ izaći s autom (jer imaš neodgodivih obaveza), nemaš nikog da ti iskopa prolaz za auto, a koji god broj nazoveš u gorici (od VG komunalca, komunalnog redarstva, gradskog odjela za komunalije, pa čak i centralu grada Velike Gorice), nitko se ne javlja, jer je blagdan Sveta tri Kralja.....dakle, pod temperaturom kopaj sam...... živjeli! ;)
07.01.2010 - anonimus
Kako se naše zimske službe nose sa snježnim problemima?
07.01.2010 - momo
gledaj to s lijepše strane, bar su krenule ralice u pohod...:)
07.01.2010 - Hrvoje
E još kad mi ralice ne bi snijeg iz čitave ulice nasadile na moj prilaz cesti, pa da ne moram više od pola sata lopatom probijati samo ono što su mi nagurali, i ja bi uživao u zimskoj idili
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati