19.01.2011

Gorica pobjedila, gostujućeg igrača odvela hitna pomoć

U nedjeljnoj utakmici košarkaši Gorice uspjeli su doći i do prve pobjede u nastavku sezone. Rezultatom 74:71 (18:21, 21:18, 15:16, 20:16) pobijedili su goste iz Zagreba.

Utakmica je bila neizvjesna do samoga kraja. Gosti su tricom došli na –1, no prekršaj nad Rubinom i slobodno bacanje koje je potom realizirao donijeli su Goričanima konačnu pobjedu. No, utakmica je nažalost ostala zapamćena po polusatnom prekidu zbog teže ozljede koljena gostujućeg igrača Lovre Reljanovića, kojeg je iz dvorane odvela hitna pomoć.

Novi bodovi pomaknuli su Goričane u omjeru dobivenih i izgubljenih utakmica 6-7, a potrude li se dečki na gostovanju kod Moslavine ovog vikenda, mogli bi upisati i sedmu pobjedu. Prošle jeseni Goričani su podcijenili tu novu momčad u ligi, koja je to iskoristila i dobila utakmicu, pa bi sada trebali otvoriti susret sa sasvim drugim pristupom.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport

U subotu, 28. siječnja u Zadru.
OK ZADAR - ŽOK AZENA
U subotu, 4. veljače u Čazmi.
MOK ČAZMA - OK GORICA
U nedjelju, 5. veljače u Gradskoj sportskoj dvorani.
OK VELIKA GORICA - OK NEBO