09.09.2010

Gorica ne nastavlja u Kupu ZŽ

Nogometni klub Polet iz Buševca na jučerašnjoj utakmici Kupa Zagrebačke županije izbacio je HNK Goricu iz daljnjega natjecanja. Polet je utakmicu otvorio golom već u 3 minuti, Gorica je uspjela izjednačiti, u nastavku promašiti kazneni udarac iz igre i kasnije ispasti iz natjecanja nakon izvođenja jedanaesteraca.

Kako je utakmica nakon regularnog dijela završila rezultatom 1:1 pristupilo se pucanju jedanaesteraca. Puno više koncentracije ovdje su pokazali Buševčani, a naročito vratar Ivica Domitrović koji je mrežu odlično čuvao tokom cijele utakmice, obranio jedanaesterac Dvornekoviću te potom to još tri puta ponovio Sedmaku, Andronicu i Peku.

Gorica je u utakmicu ušla s gotovo rezervnom momčadi i iako je dominirala u napadu tokom cijele utakmice niti nakon uvođenja nekoliko standardnih igrača nije uspijela probiti se do mreže Poleta.


Komentari
10.09.2010 - 20Š09
uspoređivati Radnik i Dinamo je blasfemija...
10.09.2010 - Jaka
Bravo Polet.. :) Tuđman je mjenjao Dinamu ime pa su ga vratili..tak bu i z Radnikom..
09.09.2010 - cool232
eh ta "lako ćemo" spika...
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport

U subotu, 21. siječnja u 18 sati u Gradskoj sportskoj dvorani.
KK GORICA - KK JOLLY JBS
U subotu, 28. siječnja u Zadru.
OK ZADAR - ŽOK AZENA
U subotu, 4. veljače u Čazmi.
MOK ČAZMA - OK GORICA
U nedjelju, 5. veljače u Gradskoj sportskoj dvorani.
OK VELIKA GORICA - OK NEBO