18.02.2010

Gorica izvorište kravate?


Gradonačelnik Dražen Barišić i Marijan Bušić, ravnatelj ustanove Academica Cravatica i suvlasnik tvrtke Potomac d.o.o. koja je nositelj branda Croata, održali su danas inicijalni sastanak o suradnji u promicanju kravate i njenih izvorišnih korijena koje vuče iz turopoljskog kraja.


Poznata priča o kravati, našoj turopoljskoj podgutnici pa i domaćem „rupcu“ sigurno će biti poveznica koja će doprinijeti promociji Velike Gorice. Operativni timovi s jedne i druge suradnje u sljedećih 14 dana napravit će temelj i detaljan plan suradnje, kojeg će potom prezentirati gradonačelniku.


cravata1.jpg

Marijan Bušić sa gradonačelnikom Draženom Barišićem


Prilikom ovog prvog sastanka, Marijan Bušić, inače Velikogoričanin, izrazio je zadovoljstvo što je, nakon brojnih drugih gradova, konačno i Grad Velika Gorica prepoznala vrijednost kravate. Gradonačelnik pak ističe da se Grad treba ponositi i promovirati one stvari koje su izvorno potekle upravo iz Velike Gorice.
Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati