28.01.2011

Gorica dočekuje Zrinjevac, VG Basket u gostima

Nakon prošlotjednog poraza u Kutini KK Gorica u nedjelju dočekuje jednu od najboljih momčad A-2 lige Centar, drugoplasiranu momčad Zrinjevca.

Osmi poraz sezone smjestio je Goričane na 8.mjesto i povećao koš razliku koja im je sada na  –41. Zrinjevac nema takvih problema i u plusu su za 126 koševa. Malo je vjerojatno da će gostujuća momčad koja napada višu ligu ove sezone ostaviti puno prostora za manevar Velikogoričanima. Utakmica počinje u nedjelju u 19:15 u dvorani srednjih strukovnih škola.

VG Basket također u nedjelju igra utakmicu 10.kola C-1 lige protiv košarkaškog kluba Silent. Nakon što je trener Novak ostao voditi mlade košarkaše i nakon nedjeljne pobjede kod kuće protiv Ogulina 84:66, u ekipi vlada dobra atmosfera nakon prekidanja crnog niza od 3 uzastopna poraza. Dečki će se na nedjeljnom gostovanju zasigurno potruditi osvojiti nove bodove ne bi li tako povećali šanse za ulazak u višu ligu ove godine.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport

U subotu, 28. siječnja u Zadru.
OK ZADAR - ŽOK AZENA
U subotu, 4. veljače u Čazmi.
MOK ČAZMA - OK GORICA
U nedjelju, 5. veljače u Gradskoj sportskoj dvorani.
OK VELIKA GORICA - OK NEBO