21.02.2011

Gorica dobila Medicinar

Na subotnjem gostovanju kod odbojkaškog kluba Medicinar u Zagrebu Goričani su u tri seta svladali domaćine. Na najbolji mogući način tako su se osvetili za jesenski poraz u Gorici.

Pobjedom od 0:3 (16:25,25:27,15:25) Goričani su i dalje na 7.mjestu 2.međužupanijske lige, no u sljedeća dva susreta imaju priliku zasjesti na koju stepenicu više. U nedjelju kod kuće igraju protiv OK Žerek koji je trenutno na 6.mjestu, i kada će pokušat upisati treću uzastopnu pobjedu.

- Protiv Žereka ove nedjelje idemo na pobjedu, ako ostanemo na nivou to nam je prilika da se popnemo još koje mjesto na ljestvici - rekao nam je Domagoj Oštrić iz OK Gorica.

Ovim putem VGdanas se ujedno i ispričava odbojkašima Gorice i čitateljima zbog prvotno prenesenih krivih rezultata ove utakmice.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport