19.06.2010

Gimnazijalci odlični na državnoj maturi

Među Velikogoričkim maturantima koji su najbolje riješili tri obvezna predmeta na državnoj maturi - matematiku, hrvatski i strani jezik ponosno se koče tri imena - Ana Franjko, Anita Martinović i Stjepan Meštrović.

Ti su vrijedni učenici ostvarili zavidne rezultate riješivši ispite s najviše mogućim postignutim bodovima.Tako je maturantica Ana Franjko ispit iz matematike na višoj razini riješila 100 posto. Iz hrvatskog jezika također na višoj razini riješila je čak 95,6 posto, a na ispitu iz biologije ostvarila je 90 posto. Na osnovnoj razini ispit iz njemačkog sto posto riješila je Anita Martinović.

Stjepan Meštrović može se pak pohvaliti kako je ispit iz matematike na višoj razini riješio čak 98,33 posto, a ispit iz engleskog jezika također na višoj razini riješio je za 96 posto. Na ukupnoj listi poretka Tomislav Šimunović ostvario je 7. mjesto na geografiji.(lk/vlm)


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura