11.12.2009

Gimnazijalci najbolji sportaši županije


Velikogoričani Josip Habljak, učenik Gimnazije Velika Gorica, te Maša Granić, bivša učenica goričke gimnazije, proglašeni su najboljim sportašima srednjih škola Zagrebačke županije.

Na jučer održanoj svečanosti u Samoboru dodjeljena su im priznanja koja im je uručio predsjednik Županijske skupštine Damir Mikuljan.

Tenisačima velikogoričke Osnovne škole Jurja Habdelića pripala je nagrada za najbolju ekipu osnovnih škola.Nagrađeni učenici i predsjednik Županijske skupštine Damir Mikuljan

I u idućoj godini nastavljamo s gradnjom škola i sportskih dvorana. Po tome smo jedna od najdinamičnijih županija u RH. Naravno, gradit ćemo uz podršku našega najznačajnijeg partnera, Vlade RH - poručio je predsjednik Županijske skupštine Damir Mikuljan, posebno zahvalivši roditeljima koji djeci, odricanjem i financijskom podrškom, omogućavaju bavljenje sportom.

izvor: www.zagrebacka-zupanija.hr


Komentari
14.12.2009 - xxx
habljak¦
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati