12.08.2010

Gdje će se sada parkirati?

Radnici Komunalca ovih su dana ponovo postavili stupove kod Pučkog otvorenog učilišta u Velikoj Gorici. Dok njih nije bilo, upravo su taj dio, i pješačka staza, nekulturnim vozačima služili za parkiranje.

Naravno, parkirali su automobile ondje besplatno, ali nisu bili ni globljeni, jer vozače u Velikoj Gorici nema tko kazniti za takav prekršaj.

poustupići.jpg
Parkiranje na platou ispred Pučkog otvorenog učilišta do sada je bila česta pojava

Radnici velikogoričke tvrtke Komunalca, doznajemo, morali su postaviti nove stupove jer je prijašnje netko – prepilio. Do danas se nije doznalo tko je to učinio. Stupovi su na ključ, pa će dostavnim vozilima biti omogućen ulazak na plato ispred Pučkog otvorenog učilišta, u središtu grada. (lk/vlm)


Komentari
13.08.2010 - gsfgsg
da, mislim da sam ih čak vidio ispred njene kuće u gajevoj ulici
13.08.2010 - ...
možda je ženskica u bijelom audiju otpilila stupove
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati