16.10.2009

GAS traži fotografe


Udruga GAS koja ove godine sprema 11. po redu Humprey Bogart festival traži mlade goričke fotografe, amatere ili profesionalce, da im se jave. U sklopu festivala biti će postavljena izložba fotografija u Muzeju Turopolja, a vaša fotografija može tamo naći svoje mjesto. Iskoristite ovu priliku da svoje radove pokažete kritici javnosti. Svi zainteresirani mogu se javiti na email gas@gas.hr i dogovoriti suradnju s ovom vrlo aktivnom udrugom.

Humprey Bogart festival održati će se od 23. do 29. studenoga na više lokacija u gradu, a uz izložbu biti će tu i koncerata, predstava, večeri jazza i slam poezije i još poneko iznenađenje.Komentari
16.10.2009 - ja
uuu...znam nekog za ovo =)
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati