25.05.2010

FUK4


Četvrti po redu Festival urbane kulture u organizaciji Muzeja Turopolja održat će se ovoga vikenda u parku ispred samog muzeja. Organizatori su i ovoga puta pripremili zanimljiv program koji  možete provjeriti ovdje.

Tokom subotnjeg i nedjeljnog dana održavat će se likovne radionice s ekološkim naglaskom na kojima će se oslikavati platnene vrećice, a pod vodstvom mentora moći ćete i zasvirati na električnoj gitari i bubnjevima. Kako je FUK poznat po okupljanju raznih vidova umjetnosti i ovoga puta nas očekuje natjecanje u izradi grafita, ali i bogat plesni program koji će se održati u nedjelju od 15 sati. Nedjeljno poslijepodne rezervirano je još i za kazališni program.

Široj publici najzanimljiviji će biti koncertni program, a ove godine najzvučnije ime je grupa Elemental koja će održati koncert u subotu od 22 sata. Predgrupa ovoj koncertnoj atrakciji je velikogorička grupa u usponu Mel Camino, a prije njih priliku za nastup pred publikom dobit će 7 demo bendova čiji nastupi počinju u 18 sati.

FUK4 za nedjeljno večer nudi ugodne tonove grupe Tom&Twisters koji izvode swing, jive i ritham&blues, a programom kratkih igranih i dokumentarnih filmova završit će događanja oko Muzeja Turopolja.

Ovogodišnji program nudi za svakoga ponešto te ovoga vikenda zaista ne možemo reći kako se u gradu ništa ne događa. Još samo da vrijeme posluži. Svi na FUK, Muzej časti!
!!


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati