19.04.2010

Forum mladih SDP-a održao izbornu konvenciju

U subotu u dvorani Galženica održana je 9. izborna konvencija Foruma mladih SDP-a Velike Gorice. Broj članova FM SDP-a Velike Gorice u proteklih par godina narastao je za pet puta tako da je 9.izborna konvencija bila prva takva sa delegatskim sustavom.

Okupljenim delegatima obratili su se predsjednica SDP-a Velike Gorice Vesna Fabijančić- Križanić koja je naglasila da je FM SDP-a zajedno sa SDP-om prolazio kroz kalvariju na političkoj sceni u gradu te upravo tome duguje činjenicu da je Forum mladih najaktivniji politički podmladak u gradu. Predsjednica goričkog SDP-a posebno se je zahvalila dugogodišnjem predsjedniku Leu Liscu što je vodio i odveo FM tamo gdje je danas. Konvenciji se je obratio i Tonino Picula, bivši gradonačelnik Velike Gorice, te član predsjedništva SDP-a Hrvatske te se zahvalio forumašima što su doprinjeli razvoju SDP-a i socijaldemokracije.

Konvenciji Foruma mladih SDP-a Velike Gorice se odazvao 41 delegat koji su odabrali sljedeće vodstvo: za predsjednika Sven Fabijančić, za zamjenika predsjednika Aleksandar Drljača, potpredsjednici Drago Tomašić i Nikola Pejak. Uz navedene u Predsjedništvo su izabrani Goran Rožić, Sonja Bačurin i Ozren Klarić, a za članove Gradskog odbora izabrani su Vedran Huđber, Kruno Kovačević, Josip Šebek, Antonio Jerković, Tea Lončar, Željko Nagy, Luka Marušić, Marko Karalić, Anamarija Havidić, Ana Fabijančić, Ružica Rajković, Ivan Rajković, Vladimir Mucak i Danijel Leš.

Novi predsjednik zahvalio se svim delegatima na danom povjerenju te je naglasio da će novo vodstvo raditi na povećanju članstva i da će Forum mladih pokretati što više inicijativa i akcija za mlade u Velikoj Gorici.Komentari
04.05.2011 - NeakBlermam
delet plz
03.05.2011 - Adolf
kaj je rodila? čestitke gđi VFK!
03.05.2011 - BypeSypecah
??????, ??? ??? ????? ?????????? ????? ?? ???? ??????. ???? ???? ?????????? ?????? ?????????? ??????? ? ???????, ????? ?????????? ? ????????. ?????? ???? ????? ?????? ? ?????????, ? ??? ?? ?????? ??????. ????????? ? ?????? ???, ?????????????. ?? ??????? - ?? ??????????????. ?????? ????? ????? ????????????, ?? ??????????? ??????? ?????? ????, ????? ???????? ?? ? ???.
18.04.2011 - rissombiscolo
639432
22.04.2010 - cool232
zbilja :) pridružujem se čestitkama!
22.04.2010 - mizli
čestitke predsjednici gradskog odbora FM SDP-a VG (kako vam je to promaklo:P )
21.04.2010 - sin
family business
21.04.2010 - Mariovg
pa u toj goričkoj partiji sve Fabijančići,pa što je to neka obiteljska stranka?
19.04.2010 - jajodokrajo
Ljepo od tih mladih ljudi sto se interesiraju za nas grad;a prepoznajem tu Anu Fabijančić koja je prije svega ljepa i pametna cura a uz to joj je teta predsjednica SDP-a.
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati