23.03.2011

Finalist Supertalenta u Hyperionu

Nakon prošlotjednog probijanja leda s gostovanjem Aleksandra Olujića, finalista Super Talenta, reakcije su bile odlične pa organizatorima nije preostalo drugo nego pripremiti još jedan tulum uz glazbenika koji je približio dva glazbena svijeta - elektroniku i harmoniku.

Aleksandar Olujić sviranje harmonike "brusi" već 15 godina, a kako mu je house i elektronska glazba najomiljenija vrsta glazbe nastao je spoj koji je oduševio žiri, gledatelje showa i kasnije sve goste na njegovim nastupima. Ovoga petka, 23. ožujka imamo priliku vidjeti ga u Hyperionu. Uz majstora harmonike od 21 sat očekuje vas Becks party uz hostese i nagrade.Rezervacije stolova i ograničen broj karata možete dobiti u Hyperionu, a karte za show Aleksandra Olujića su po cijeni od 20 kuna.

Ukoliko ste bili prošloga petka u Hyperionu ili vam je netko prepričao kako je bilo vjerujemo da ste zainteresirani za ovaj nastup. VGdanas portal dijeli 15 ulaznica za Aleksandra Olujića u Hyperionu, a sve što treba napraviti da bi se našli na našem popisu je poslati email sa svojim imenom i prezimenom na naš email nagrade@vgdanas.hr. 


Komentari
25.03.2011 - urednik
Karte su sve otišle
24.03.2011 - povlo
prosli put je poceo svirati oko 23h,ali trebao bi doci ranije ako mislis stol naci...
23.03.2011 - Ribek
kad počinje??
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife