08.10.2010

Finale Kupa u australskom nogometu sutra na Radniku

Ove subote, 9.listopada, na pomoćnom igralištu stadiona Radnik odigrat će se utakmice Finala Kupa Hrvatske u australskom nogometu.

Australski nogomet najpopularniji je sport u dalekoj Australiji i po broju gledatelja na stadionima treći najgledaniji sport na svijetu. Možda vam je manje poznato da je upravo hrvatska reprezentacija, poznata kao Croatian Knights, na Europskom kupu osvojila zlatnu medalju te tako u posljednje tri godine skupila set od brončanog, srebrenog i zlatnog odličja.

Ovaj atraktivan sport od ove godine igra se i u Velikoj Gorici pa tako u Hrvatskoj sada djeluju tri kluba australskog nogometa - Zagreb Hawks, Agram Power i naši Velika Gorica Bombers. Upravo će VG Bombers biti domaćini Finala kupa Hrvatske koje se igra ove subote na pomoćnom igralištu stadiona Radnik.Finale kupa Hrvatske u australskom nogometu (aussie rules football) otvorit će domaćini u 15 sati protiv Agram Powera, sat vremena kasnije počinje utakmica Agrama Powera i Zagreb Hawksa, a u 17 sati snage će odmjerit Zagreb Hawks i VG Bombersi. Zanima li vas ovaj sport ovo je najbolja prilika da se bolje upoznate čime su to australci toliko opčinjeni.


Komentari
08.10.2010 - jak
zvuči dovoljno zanimljivo da i ja curka odem to pogledati =)
08.10.2010 - vito
Kakva brutala, ovo treba vidjeti! A vidio sam neki plakat u gradu nisam znao da je to to.
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport