27.05.2009

Festival urbane kulture


Treći po redu Festival urbane kulture – FUK ovoga vikenda oživjeti će prostor parka ispred Muzeja Turopolja. Tri dana događanja donose nam glazbu, ples, radionice, filmske projekcije i štošta drugo.

 

Program festivala zamišljen je kao prezentacija različitih vidova umjetnosti, izbor ponajboljih i najboljih ostvarenja. Publici će biti predstavljeni nagrađeni kratki dokumentarni filmovi sa prestižnih festivala, uspješne predstave, autori i izvođači.


Prostor parka ispred Muzeja ispunit će crtači grafita, performeri, mladi plesači i koreografi, izvođači različitih muzičkih usmjerenja, a održat će se likovne radionice na temu ekologije, Tai Chi radionica, foto radionica te glazbene radionice gdje će se učiti svirati na bubnjevima i električnoj gitari.

 

Sve skupa, očekuje vas odlično druženje uz zanimljiv edukativni i zabavni program.


Kompletan program možete pogledati - ovdje!
Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife