12.02.2010

Fašnički vikend


Pred nama je vikend koji će obilježiti maske, ludorije i fašničke povorke. Sve to počinje već večeras, a evo kratkog pregleda najavljenih fašničkih programu u Velikoj Gorici.

U Klubu 100 večeras se održava Skandal Carnival party na kojemu je ulaz besplatan svima pod maskama, a ostali će izdvojiti 10 kuna. Večer će obilježiti funky i vocal house za koje će se pobrinuti dj Huby i dj Djuka, a na meniju je Red Bull-Vodka. Oni kojima je ipak draža hrvatska riječ zabavu mogu potražiti u Srcu gdje nastupa Jole.

Subotu će obilježiti velika fašnička povorka koja će proći gradom točnije Zagrebačkom ulicom. Početak je u 14 sati, a nakon što se predstave građanima maskirani će zabavu nastaviti u šatoru iza kina. Ulaz u šator je slobodan samo maskiranima, a zabavljat će vas grupa Sjaj, Extra band i Sandi.

Kada ste već maskirani večer možete nastavitu u fašničkom šatoru ili ugostiteljskim objektima. Maskenbal organizira Hyperion uz dj Marino sa klubskim hitovima i Burn Vodka patyem. Liquid lounge bar napravit će veselu atmosferu uz Wodku Go, animatore, krafne i prigodne nagrade, a ovom prigodom rade produženo do 3 sata u noći. Cabana za svoj maskenbal ugošćuje makednonsku dj-icu Veru Janković, a na posebnoj ponudi je Southern Comfort.

U nedjelju će prigodu za pokazati svoju kreativnosti dobiti najmlađi na Malom fašniku u šatoru kod kina. Predškolske grupe se predstavljaju u 14 sati, pojedinačne maske i manje skupine u 15.30, a školske u 17 sati.

Obavijest sudionicima u prometu! Zagrebačka ulica će u subotu između 14 i 16 sati biti zatvorena, a promet će se odvijati sporednim ulicama. Isto tako u to vrijeme autobusi će koristiti alternativne puteve i neće stajati na autobusnom stajališti kod Robne kuće.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati