02.07.2010

Dvojica Goričana kamenovana na Pagu

Dvojici prijatelja iz mjesta Ribnica kraj Velike Gorice godišnji se odmor, kažu, pretvorio u noćnu moru. Objasnili su da je mještanima na Pagu zasmetala njihova brza vožnja kroz mjesto Gorica u nedjelju. Kažu da su ih kamenovali, prijetili pištoljem i uništili auto.

Mario Beljić (25) je sa Stjepanom Davutovićem (38) popio nekoliko pića. Htjeli su se provozati. Mario se nije zaustavio na znak “Stop” te se, izletjevši s ceste, zaustavio pred kućom ispred koje su sjedila dva mladića.

- Nasrnuli su na nas govoreći da nenormalno vozimo. Htjeli su nas izvući iz auta kako bismo se potukli. Došla su još dva dečka te su nasilno htjela otvoriti vrata i prozore. Uspjeli smo pobjeći, ali smo se morali vratiti istom cestom. Jedan je u nas uperio pištolj i vikao da izađemo iz auta jer će nas ubiti. Kako bismo pobjegli, morali smo voziti između barikada koje su nam postavili po cijeloj cesti. Gađali su nas kamenjem. Pozvali smo policiju - priča ogorčeni Mario Beljić.

Suvozaču i prijatelju Stjepanu kamen je doletio u glavu i ozlijedio ga. Razbijena mu je vilica. Mario je odmah pozvao policiju. Paška policija potvrdila je kako će Marija kazniti zbog prometnog prekršaja, a mještane Paga zbog narušavanja javnoga reda i mira. Još tragaju za muškarcem koji je kamenom u glavu pogodio i ozlijedio Stjepana.

Mještanka Brigita Fabijanić kaže da su vozili oko 150 km/h. Vrisnula je od straha i kaže da je svaki imao po bocu pića. Tvrdi da ih nitko nije gađao kamenjem.

izvor: 24sataKomentari
02.07.2010 - dado
trebali su im polomiti sve kosti. stoka pijana.
02.07.2010 - neno
U Večernjaku piše da je vozač imao 1,9 promila! Dobro su i prošli.
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati