13.05.2010

Dvije tučnjave i napad na policajca


U srijedu, 12. svibnja oko 22.10 sati na području Velike Gorice, Ulica J. Dobrile, u kafe baru je došlo do verbalnog sukoba između 23-godišnjaka i 51-godišnjaka. Pedesetjednogodišnjak je u jednom trenutku počeo napuštati terasu kafe bara, a 23-godišnjak je krenuo prema njemu i fizički ga napao. Od udarca je stariji muškarac pao na tlo i glavom udario o nogostup. Počinitelj se automobilom udaljio s mjesta događaja ali ga je policija ubrzo uhitila i odvela u službene policijske prostorije na kriminalističko istraživanje. Tamo mu je izmjerena koncentracija alkohola od 1.7g/kg. Ozlijeđeni 51-godišnjak odvezen je u KBC Rebro, gdje je utvrđeno da su mu nanesene teške tjelesne ozljede.(MUP)

Vlasnik kafića Vuglec u Gradićkoj ulici u Gradićima M. D.(42) teško je, a konobarica D. V. (41) lakše ozlijeđena u utorak oko 20 sati kada je, nakon svađe, na njih nasrnuo I. G. (32). Nasilnik se nakon napada udaljio iz kafića, a netko od gostiju ili prolaznika sve je prijavio policiji koja je ubrzo stigla na mjesto događaja. Nedugo nakon dolaska policije u kafić se vratio i 32-godišnjak i počeo vrijeđati policajce. Odbio im je dati osobnu iskaznicu i nastavio ih vrijeđati. Upozorili su ga, a potom zapovijedili da se smiri. I. G. je zanemario zapovijed, udario policajca i pobjegao. Uhvaćen je u blizini kafića, no policajci su morali upotrijebiti tjelesnu snagu i vezati ga kako bi ga doveli u postaju. Tamo mu je izmjereno 1,17 promila alkohola u krvi, a liječnici hitne pomoći ustanovili su kako su i nasilnik i policajac lakše ozlijeđeni.
(izvor:vecernjilist.hr)
Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati