12.01.2011

Dvije predstave za 10.obljetnicu Kazališta Divlji konj

Povodom desete obljetnice kazališta "Divlji konj", prvog profesionalnog kazališta u Velikoj Gorici, sutra će se izvesti dvije popularne predstave Sijač sreće i Divlji konj koje su izvedene preko tristo puta. Predstave je napisao i režirao Božidar Prosenjak, a možete ih vidjeti u četvrtak 13. siječnja u dvorani Galženica s početkom u 19 sati.

Predstave su prvenstveno namijenjene osnovnoškolskom uzrastu, ali i starijima koji se žele podsjetiti svojega djetinjstva. Pokazuje svu ljepotu i dramatiku odrastanja od dojenačke dobi, dječjih strahova i nestašluka, odnosa u obitelji, škole, prvih ljubavnih muka i radosti, do otkrića sreće. Predstavu izvodi Dubravko Sidor.

Divlji konj slovi za jedno od najboljih djela za mlade u hrvatskoj književnosti, a na sceni ga izvodi Rajko Bundalo. Glumac staje na pozornicu, neopterećen istoimenom knjigom, kao da je i nema. Predstava prati život jednog divljeg konja, a namijenjena je osnovnoškolcima.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati