31.01.2011

Dva zlata goričkim formacijama

Plesačice Akrobatskog rock'n'roll kluba Gorica na Kupu Republike Hrvatske „Zagreb 2011“, održane jučer osvojile su dvije zlatne medalje.

U kategoriji Mini formacija 3 plesna formacija uzrasta od 5 do 10 godina Rock mustre osvojila je svoju prvu medalju nakon dvije i pol godine nastupanja. Cure od 11 do 16 godina iz formacije Unique također su se popele na najvišu stepenicu u svojoj kategoriji te zajedno s Rock mustrama svoj klub stavile među vrh akrobatskog rock'n'rolla.

 - Prvi puta se dogodilo da naši velikogorički plesači akrobatskog rock'n'rol-a osvoje dva prva mjesta u kategorijama mini formacija 1 i 3. Ovakvi ostvareni rezultati dokaz su velikog potencijala naših mladih velikogoričana koji doprinose pozitivnoj prezentaciji našeg Grada diljem lijepe naše - poručuju iz ARRK Gorica.

arrkgorica1.jpg
Formacija Unique sa svojim zlatnim odličjima

Nakon ovoga velikog turnira gorički plesači se pripremaju za turnir u Križu 12. veljače, a 19. ožujka Kup RH dolazi u Veliku Goricu.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati