07.05.2010

Dva Goričana u Raidersima


Igrači i treneri kluba američkog nogometa, ili popularnije ragbijaši, Zagreb Raiders sinoć su posjetili Veliku Goricu. U kafiću Orange bar takao se našlo dvadesetak igrača i suradnika kluba.

Raidersi su mlada momčad nastala krajem 2008. godine te tek jedna od tri momčadi, uz Zagreb Thunderse i Osijek Cannons, koji se bave ovim sportom u Hrvatskoj. Trenutno ekipa broji četrdesetak članova, a od kojih dvoje dolaze iz Velike Gorice. Perspektivna ekipa od hobi treninga polako raste u ozbiljnu momčad te već danas treniraju više puta tjedno, uz teorijska predavanja i vježbe u teretani.

raidersi.jpg

Trenutno se natječu protiv daleko iskusnijih timova iz EFAF kupa pa ih svakako veseli razvoj ovog sporta u Hrvatskoj i najave za državni kup ili regionalno natjecanje u kojem bi se našli primjereniju suparnici. Matični stadion im je NK Vrapče te klub poziva sve zaljubljenike u ovaj sport da im se pridruže bilo kao igrači ili suradnici.
 


Komentari
07.05.2010 - alen
Vidim da na Twitteru nikoga ne doživljavate, pa da vam javim da nema puno smisla na njega slati link na Facebook link.
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati