12.02.2011

Dubrovački kvartet u Galženici

U dvorani Galženica večeras možete uživati, uz slobodan ulaz, u zvukovima dubrovačkog kvarteta Sorkočević. Koncert je zakazan za 19.30 sati, a na njega su pozvani svi ljubitelji klasične glazbe.

Članovi Kvarteta „SORKOČEVIĆ”, su Ines Ivanjek - flauta, Slobodan Begić - violina, Denis Ajduković - kontrabas i Nena Ćorak - klavir. Ovaj kvartet je utemeljen 1988. godine u Dubrovniku. Od svog nastanka izvodi glazbu domaćih i svjetski kompozitora te stalno održava koncerte u Dubrovniku, Hrvatskoj i inozemstvu.

Naročito su važni njihovi koncerti u crkvi Sv. Spasa, koji su postali svojevrsna tradicija u Dubrovniku i privlače veliku pozornost posjetitelja grada.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura