28.12.2010

Druženje s predstavnicima gradskih četvrti i mjesnih odbora

Predsjednici gradskih četvrti i mjesnih odbora danas su bili na božićnom prijemu kod gradonačelnika Velike Gorice Dražena Barišića. Bila je to prilika za rezimiranje godine na isteku i postavljanje smjernica za nadolazeću 2011. godinu.

Gradonačelnik je prije svega zahvalio svim predsjednicima u mjesnoj samoupravi budući da su oni prvi i neposredni ljudi na terenu, koji najbolje poznaju potrebe svoga mjesta i mještana i dobra su spona između građana i gradske vlasti.


- Mislim da smo učinili dosta, iako se uvijek može više. Svi mjesni odbori i gradske četvrti nama su jednako vrijedi i trudimo se ravnomjerno razvijati mjesnu samoupravu. U 2011. godini ćemo također puno raditi, možda će za neke projekte trebati više vremena s obzirom da će godina biti teška ali želim naglasiti da niti jedna od zacrtanih projekata neće biti zaboravljen. što smo obećali to ćemo u ovom mandatu i ispuniti – poručio je gradonačelnik Barišić.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.