11.03.2011

Drugi zbornik 153. brigade

Udruga pripadnika 153. brigade HV - Velika Gorica sutra će predstaviti Zbornik literalnih i likovnih radova učenika osnovnih škola grada Velika Gorica, te općina Pokupsko, Kravarsko i Orle, u kojemu će se naći radovi učenika iz 9 osnovnih škola.

Nakon Zbornika radova iz 2007. godine ovo je drugi takav projekt Udruge pripadnika 153. brigade i škola, a u zborniku će se naći najbolja tri rada, literalna i likovna, koje su škole prijavile odnosno povjerenstvo odabralo.

Predstavljenje Zbornika je u subotu 12. ožujka 2011. godine s početkom u 11 sati, u Osnovnoj školi Eugena Kvaternika, Školska ulica 4, Velika Gorica.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura