17.06.2009

Dražen Barišić preuzeo mjesto gradonačelnika


Jutros je Grad Veliku Goricu na upravljanje preuzeo novi gradonačelnik Dražen Barišić sa svojim zamjenicima.

U uredu gradonačelnika potpisana je primopredaja ovlasti, a novi gradonačelnik je ponovno najavio inventuru kako bi se utvrdilo stanje u Gradu.

Posljednji potez, sada već staroga, gradonačelnika mogli ste pročitati u oglasu u današnjim dnevnim novinama kojega je Tonino Picula posljednji puta potpisao kao gradonačelnik Velike Gorice. U njemu se zahvaljuje dosadašnjim suradnicima, zaposlenicima i svim građanima grada koji su doprinjeli razvoju grada u protekle četiri godine.

U oglasu i stoji da novi gradonačelnik preuzima grad sa stabilnim gradskim proračunom, desetak prostornih planova, niz strateških dokumenata i projekata. Među njima i projekt gradske sportske dvorane i projekt nabave novih autobusa.Komentari
20.06.2009 - urednik
Tu dokumentaciju ne posjedujemo niti je igdje objavljena. Oglas je izašao u tiskanom izdanju dnevnih novina. Koliko je javna uprava u gradu transparentna možete pročitati u našem članku GONG(među prvim člancima).
19.06.2009 - sirena
Može li se postaviti link tog oglasa sa popisom postojeće dokumentacije koja je naslijeđena? Naime, zanima me što je g. Picula ostavio da bi g. Barišić mogao nastaviti. Kako se može pratiti rad novog gradskog čelništva ako ne znam što ih je dočekalo. S obzirom da na gradskom portalu to nigdje ne uspjeh naći, prosim da ovdje postavite taj link ili eventualno skeniranu bilancu stanja proslijedite nekamo da ju "skinem". Hvala unaprijed.
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati