01.10.2010

Dramski studio

Dramsku studio Pučkog otvorenog učilišta večeras održava prvi sastanak nakon ljetne stanke. Zainteresirani velikogoričani koji žele istražit svoje glumačke talente i osjetiti "daske što život znače" večeras mogu saznati više o dramskoj sekciji dođu li u 18 sati u dvoranu Galženica na Trgu Stjepaan Radića 5.

Vrata dramskog studija otvorena su za sve. Rad se odvija u skupinama, a metode su usklađene s iskustvom i dobi polaznika(mlađa, školska, srednjoškolska, studentska, odrasla...). Osim dramske edukacije cilj studija je razvijanje verbalnog izraza, izražajnosti, smisla za druženje, a svakom polazniku pruža da poboljša mogućnost javnog nastupa i komunikacije.

Upisi u dramski studio se vrše tokom cijele godine, a cijena za polaznike je 100 kuna mjesečno. Dramski studio se održava svakog ponedjeljka i petka u predvečernjim satima.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati