31.05.2010

Dosadna kiša

Ako ste se ponadali da je vrijeme proljetnih kiša iza nas današnji dan vam nije nikako sjeo, a niti ostatak radnog tjedna neće vam biti drag.

Obilna kiša koja od jutros pada uvod je u još nekoliko oblačnih dana koji će kroz tjedan prevladavati u našim krajevima. Ipak veće količine kiše se ne očekuju, a prognostičari najavljuju oblačni radni tjedan s tek ponekim povremenim i mjestimičnim padalinama.

Kako se u slijedećih 15-tak dana ne očekuje stabilizacija vremena metorološke službe razno tumače razvoj vremenskih prilika, a Državni meteorološki zavod najavljuje sunčan vikend i temperature oko 25 stupnjeva. Hoće li tako zaista biti trebat će ipak pričekati još par dana.

Dugoročne prognoze pak za tjedan iza ovoga najavljuju oblačne ali vrlo tople dane, s temperaturam oko 30 stupnjeva, praćene ponekom grmljavinom i sparinom.

Da ne padnete u totalnu depresiju evo jedna pjesma koja najavljuje ljepše dane :)


Komentari
31.05.2010 - jajodokrajo
dobar odabir pjesme ali s grupom ste pogodili jos bolje izvrsna grupa s dorrim pjesmama
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati